SKIN REGIMEN 5+2 • GRATIS LIU’S MAGIC SPONGE • ONTSPANNENDE REIS NAAR POLYNESIA

Home / Blog / SKIN REGIMEN 5+2 • GRATIS LIU’S MAGIC SPONGE • ONTSPANNENDE REIS NAAR POLYNESIA

SKIN REGIMEN 5+2 • GRATIS LIU’S MAGIC SPONGE • ONTSPANNENDE REIS NAAR POLYNESIA

EEN CELVERNIEUWENDE GELAATSBEHANDELING:

Probeer eens de anti-aging SKIN REGIMEN gelaatsbehandeling die in 30 minuten het huidweefsel vernieuwt, herstelt en herpositioneert, met als resultaat een jeugdige en vitale uitstraling.

In september krijg je 2 Skin Regimen behandelingen GRATIS bij aankoop van een abonnement.

Bij aankoop van Skin Regimen producten krijg je bovendien nog 10% korting.De behandeling wordt gestart met het welkomstritueel door middel van de Kabat-techniek. De huid wordt gereinigd en voorbereid op de intensieve multi-level fruitzuurpeeling, door middel van bindweefselmassagetechnieken. Dankzij verschillende texturen en consistentie, voldoet SKIN REGIMEN aan de behoeften van zowel de jongere huid met de eerste tekenen van veroudering als de rijpe en vermoeide huid met rimpels.


Gebruik deze magische spons elke dag op je gezicht en lichaam, samen met RainPharma’s plantaardige reinigingsgels. Het resultaat? Een grondig gereinigde huid die straalt van gezondheid.

Bij aankoop van een RainPharma reinigingsritueel:
krijg je de Liu’s Magic Sponge er GRATIS bij!

Kies 2 gelaatsreinigers + 1 scrub

OF

1 wasproduct uit de bodylijn (bad of douche) + 1 scrub

+ 1 bodylotion of after oil.

C-12 Pure Bright Serum
Dit serum van Dermalogica verheldert de huid en bestrijdt hyperpigmentatie (donkere vlekken, verkleuringen en ongelijkmatige teint) gedurende Lees verder

Bekijk het volledige originele bericht op: Body Centrum Blog

Recent Posts
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.