Schoonheidssalon Tienen

Home / Schoonheidssalon Tienen
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

Body Centrum Leuven is hét schoonheidssalon van Tienen en omstreken. Wij zijn pionier op het gebied van betrouwbare behandelingen. Onze schoonheidsbehandelingen zijn gebaseerd op correcte en wetenschappelijke technieken. In ons salon zijn alleen de beste en meest doeltreffende behandelingen binnen de schoonheidssector goed genoeg.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

Bekijk de webshop van ons schoonheidssalon in de regio Tienen

Naast de behandelingen die wij aanbieden, zijn onze schoonheidssalons nabij Tienen bovendien uitgerust met een Skin Care Shop. Hier bent u altijd welkom om aan onze medewerkers vrijblijvend vragen te stellen over de verzorgingsproducten. Wij verkopen verzorgings- en schoonheidsproducten van de merken Arkana, Make Up For Ever, Dermalogica, RainPharma, Skin Regimen, 4Voo, Pronails en Best Lipodrift. Veel van deze producten kunt u tevens online bestellen op onze webshop. Neem een kijkje op onze webshop en laat u verrassen door onze mooie producten.

Gespecialiseerd in non-chirurgische gelaatscorrecties

Ons schoonheidssalon in Leuven, dichtbij Tienen, is gespecialiseerd in non-chirurgische gelaatscorrecties. Bent u niet tevreden over uw huid, dan kan een gelaatsbehandeling iets voor u zijn. De Arkana behandeling is zeer effectief als u last heeft van een vette, onzuivere en acnéhuid. Het exfoliërende serum combineert de positieve effecten van hyaluronzuren en alfa- beta- en polyhydroxyzuren. De fenolzuren zuiveren de huid en reguleren de afscheiding van bacteriële groei en talg. Dankzij het amandelzuur zult u na deze behandeling een egalere en zuivere huid krijgen. Naast de gelaatsbehandelingen voeren onze specialisten ook veel andere behandelingen uit, zoals permanente ontharing, wimperlifting of afslankprogramma’s.

Kies een behandeling die bij u past

Kies een behandeling die het best bij u past. Twijfelt u nog? Wij voorzien u altijd van persoonlijk advies. Bel hiervoor naar 016 22 07 95. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons schoonheidssalon in de regio Tienen.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.