Schoonheidsinstituut Aarschot

Home / Schoonheidsinstituut Aarschot
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

Body Centrum Leuven is hét schoonheidsinstituut nabij Aarschot voor al uw schoonheidsbehandelingen. Hier bieden we veel verschillende behandelingen aan. Denk bijvoorbeeld aan een huidbehandeling, permanente make-up of kom snel van uw ongewenste haargroei af. Alle behandelingen worden uitgevoerd door specialisten, waardoor u met een glimlach de deur uitgaat.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

Vele behandelingen in het schoonheidsinstituut nabij Aarschot

Wilt u uw huid verbeteren met een van onze effectieve technieken? Denkt u bijvoorbeeld aan de eMatrix, onze meest effectieve huidvernieuwing behandeling. In ons Body Centrum is het ook mogelijk om alle zones van het lichaam permanent te ontharen door middel van laserontharing. Wij werken met zeer kostbare apparatuur, waarmee de slaagkans zeer groot is. Natuurlijk kan een goede manicure en pedicure niet ontbreken in ons schoonheidsinstituut. In het schoonheidsinstituut dichtbij Aarschot zijn nog vele andere schoonheidsbehandelingen.

Ontspanning van lichaam en geest

Naast behandelingen op het gebied van schoonheid, wordt er in ons Body en Wellness Centrum bovendien veel aandacht besteed aan ontspanning van lichaam en geest. Wenst u een Hot Stone massage of Relax massage? Dat is allemaal mogelijk in onze City Wellness. Bij deze massages gebruikt de masseur RainPharma massageolie. Deze essentiële oliën bieden een zeer aangename aroma therapeutische ervaring.

Bel ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de behandelingen binnen ons schoonheidsinstituut nabij Aarschot? Of heeft specifieke vragen die u wilt stellen? Neem dan contact met ons op 016 22 07 95. We informeren u graag over de mogelijkheden. Ook voor het maken van een afspraak, zijn wij bereikbaar op bovenstaand telefoonnummer.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.