Permanente ontharing Brussel

Home / Permanente ontharing Brussel
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

Permanente ontharing in Brussel en omgeving is de ideale oplossing als u het scheren, harsen en epileren beu bent. Door middel van laserontharing bent u definitief van ongewenste haargroei af en zegt u vaarwel tegen pijnlijke en tijdrovende harsbeurten.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

Waarom kiest u voor permanente ontharing nabij Brussel?

Permanente ontharing maakt dat u uw benen niet meer hoeft te scheren of harsen in de zomer. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bikinilijn permanent te laten ontharen in ons Body Centrum, zodat u uw badpak of bikini altijd zorgeloos aan kunt trekken wanneer u op vakantie bent. Voor mannen is permanente ontharing ook een goede oplossing. Hierbij kunt u denken aan permanente ontharing van de rug, de borst of de baard. Permanent ontharen is nabij Brussel dus mogelijk op alle zones van het lichaam.

De techniek achter permanente ontharing

Bij laserontharing werken wij niet alleen met IPL of Laser, maar ook met radiofrequentie. Ons apparaat ontwikkelt onder de huid een hoge temperatuur. Door deze hoge temperatuur worden haarwortels uitgeschakeld, zonder dat de huid wordt beschadigd. Voor permanente ontharing zijn meerdere behandelingen nodig bij Body Centrum, dichtbij Brussel. Het gemiddeld aantal behandelingen bedraagt 6 tot 8, met intervallen van een aantal weken tot maanden.

Vraag meer informatie aan

Wenst u meer informatie? Voor vragen bereikt u ons op 016 22 07 95. Of maak kosteloos een vrijblijvende afspraak bij ons Body Centrum Leuven. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en bespreken we de haalbare resultaten. Wij vertellen het u ook als een andere oplossing beter voor u geschikt is. Ook voor anders behandelingen, zoals een wimperlifting of een contour wrap , kunt u bovendien bij ons terecht.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.