Microneedling prijzen

Home / Microneedling prijzen
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

In ons Body Centrum bieden wij een cel vernieuwende MicroNeedling behandeling aan van Arkana voor eerlijke prijzen. Deze methode wekt een natuurlijk proces van huidvernieuwing op. De behandeling heeft vele positieve effecten op uw huid. Zo zal uw huid na de behandeling meer collageen, hyaluronzuur en elastine aanmaken. Hierdoor zult u een gezondere en jongere huid krijgen.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

Een Microneedling behandeling: informatie en prijzen

Een MicroNeedling behandeling in ons Body Centrum bestaat doorgaans uit een kuur van 6 huidbehandelingen. Tussen de behandelingen in zitten telkens twee weken. Een behandeling duurt 60 minuten. De prijzen voor een Microneedling behandeling vindt u terug op de website. Kiest u voor een kuur, dan krijgt u de zesde behandeling gratis.

De resultaten van een microneedling behandeling

Met deze MicroNeedling behandeling verminderen bovendien de littekens op uw huid. Ook kunnen huidverkleuringen na zwangerschap of zonnebankbezoeken worden geëlimineerd. Met de behandeling wordt de droge huid bovendien gevoed en gehydrateerd. Kortom: uw huid zal egaal en zijdezacht worden.

Verzorg uw huid goed na de behandeling

Na een Arkana behandeling is het belangrijk om uw huid goed te verzorgen. Voor ideaal herstel en optimale resultaten, raden wij u aan om de thuisverzorging van Arkana te gebruiken. Deze producten zijn geschikt voor alle huidtypes. Koop de producten van Arkana in onze Skin Care Shop. De Arkana Skin Roller bestaat uit 192 naalden van chirurgisch staal, die microscopische prikjes creëren in de huid. Deze microscopische prikjes stimuleren een versnelling in het herstelweefselproces.

Bel voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de prijzen van Microneedling of heeft u andere vragen? Bel ons op het telefoonnummer: 016 22 07 95. Wij helpen u graag verder en hopen u snel terug te zien in ons Body Centrum in Leuven. Wist u trouwens dat we heel wat verschillende behandelingen bieden? Van cryolipolyses tot permanente ontharing. Ook daarvoor bent u steeds welkom in ons schoonheidssalon!

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.