Microdermabrasie Mechelen

Home / Microdermabrasie Mechelen
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

In ons Body Centrum zijn wij gespecialiseerd in microdermabrasie in Mechelen en omgeving. De microdermabrasie behandeling is een favoriete behandeling en zorgt voor een gladdere en jongere huid. De microdermabrasie behandeling is een pijnloze peeling die op een gecontroleerde manier plaatsvindt.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

Is microdermabrasie nabij Mechelen de oplossing voor uw huid?

Deze veilige methode kan op het hele lichaam worden toegepast. De kans is dan ook groot dat microdermabrasie in de buurt van Mechelen een oplossing zal zijn voor uw huid. Heeft u een ruwe huid, pigmentvlekken, cellulitis of littekens op uw lichaam? Dan is deze peeling een ideale methode om hiervan af te komen. Of heeft u mee-eters en open poriën op uw gezicht? Dat is ook op te lossen door middel van huidbehandelingen. Denk daarbij aan een behandeling tegen cellulitis of een bindweefselmassage.

Wat gebeurt er tijdens een microdermabrasie behandeling?

In ons schoonheidssalon dichtbij Mechelen staat een speciaal microdermabrasie apparaat dat de huid vacuüm zuigt. Terwijl dit apparaat de huid masseert, worden er op een onschadelijke manier micro-kristallen tegen de huid gespoten. Deze micro-kristallen peelen de huid en verwijderen de dode huidcellen. Tegelijkertijd worden uw spieren wakker geschud en wordt de doorbloeding geactiveerd.

Stimulatie van nieuwe celgroei

Nu de dode huidcellen zijn verwijderd, zal uw huid nieuwe celgroei stimuleren. Hierdoor krijgt u een nieuwe en gladde huid die fantastisch oogt. Bent u benieuwd naar onze behandelingen en producten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 016 22 07 95. Wij vertellen u graag meer over wat deze behandeling voor u kan betekenen.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.