Microdermabrasie Brussel

Home / Microdermabrasie Brussel
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

Voor een behandeling in microdermabrasie in Brussel en omgeving kunt u bij ons Body Centrum goed terecht. Microdermabrasie is een veilige, gecontroleerde en pijnvrije peeling methode. Deze behandeling is dan ook favoriet bij mensen die een gladdere en jongere huid willen.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

Microdermabrasie nabij Brussel is toepasbaar over het hele lichaam

Microdermabrasie kan niet alleen op het gezicht, maar over het hele lichaam toegepast worden. Het is een oplossing voor onder andere littekens, pigmentatieproblemen, open poriën, mee-eters, ruwe huid en cellulitis. Microdermabrasie behandelingen geven zeer mooie resultaten, soms zelfs na slechts één behandeling.

Hoe werkt een microdermabrasie behandeling dichtbij Brussel?

Tijdens een microdermabrasie behandeling verwijdert het apparaat de dode huidcellen. Dit gebeurt doordat het apparaat de huid vacuüm zuigt en tegelijkertijd micro-kristallen tegen de huid spuit. Het vacuümeffect lift de vermoeide spieren van uw huid en de kristallen peelen de bovenste laag van de huid op een nauwkeurige manier, zonder de huid hierbij te beschadigen.

Het gewenste resultaat

Nu de dode huidcellen zijn verwijderd, wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Bovendien verbetert de doorbloeding van de huid. Door deze combinatie zal uw huid na een microdermabrasie behandeling dichtbij Brussel vele malen gladder aanvoelen. Ook zal de huid egaler zijn en mooier ogen.

Al resultaat na een behandeling

Een enkele behandeling zorgt al voor een zuivere en gladde uitstraling, maar een kuur zal een nog mooier resultaat bieden. Kiest u voor een kuurvorm, dan bevelen wij aan om 10 behandelingen te ondergaan in ons Body Centrum te Leuven. Bekijk ook eens huidverzorgingsproducten in de webshop. Neem contact met ons op via telefoonnummer 016 22 07 95. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.