Skin Regimen

Home / / Skin Regimen

Innovatie in huidverbetering

Skin Regimen (comfort zone), een gelaatsbehandeling met verbluffend resultaat.

Hernieuwend, herstellend, elasticiteit gevend en liftend voor een jonger en gezonder uiterlijk, in slechts 30 minuten. De doeltreffendheid van de ingrediënten wordt verhoogd door de Kabat-techniek, een neuromusculaire rehabilitatiemethode die het huidweefsel versterkt en de spierelasticiteit verhoogt.

Resultaat

Onze huid liegt nooit. De leeftijd in ons paspoort komt niet altijd overeen met onze biologische leeftijd. Onze hele geschiedenis, onze gezondheid en ons humeur staan geschreven in onze huid. Ons gezicht en onze rimpels onthullen onze leefstijl. Sommige dagen zien we er stralend en jonger uit, andere dagen zien we er ouder uit dan we zijn. We hebben immers een chronologische en een biologische leeftijd.

Onze biologische leeftijd is eigenlijk onze echte leeftijd: het is wat uitwendig zichtbaar kan zijn van alles wat inwendig gebeurt, van alle uitwendige en inwendige factoren die de oppervlakte, de structuur, het evenwicht van onze huid en ons lichaam beïnvloeden.

Het (comfort zone) team van multidisciplinaire experts is tot de conclusie gekomen dat ontsteking de eerste stille en chronische oorzaak van alle zichtbare veroudering is, samen met oxidatie, de aanval van vrije radicalen, glycatie, de aanval van suikers, en gecompromitteerde methylatie, de vitale DNA-replicatie die ervoor zorgt dat onze huid behoorlijk regenereert.

Effectiviteits-tests bewijzen een toename van vochtgehalte van de huid met 26%.
Vermindering van rimpels  tot 17%.

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. U komt dan ook te weten of deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing voor uw probleem is.

Tarieven

1 behandeling (hele gelaat): €45
Abonnement (5+1): €225

Voor deze behandeling kan u terecht bij City Wellness en Body Centrum Leuven.

 

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.