Skin Regimen (Comfort Zone)

Home / / / / Skin Regimen (Comfort Zone)

hoogtechnologische actieve ingrediënten

1. Skin Regimen Juvenate-Pro Booster
Zichtbaar gladstrijken van rimpels, antiverouderingsbescherming.
Een cosmeceutisch serum met intensief beschermende werking en corrigerende eigenschappen. Beschermt de huid en vermindert de voornaamste factoren die huidveroudering versnellen.

2. Skin Regimen Juvenate-Pro Rich Cream
Antiverouderende verstevigende vochtbindende crème.
Een cosmeceutische peptide formule voor de biologische rijpe, vermoeide huid. Herstelt de huidstructuur en vermindert de rimpeldiepte.

3. Skin Regimen Hydra-Pro Booster
Hydraterend serum, antiverouderingsbescherming.
Een innovatief cosmeceutisch serum met intensief hydraterende eigenschappen. Beschermt de huid en vermindert de voornaamste factoren die huidveroudering veroorzaken en versnellen.

4. Skin Regimen Hydra-Pro Cream Gel
Antiverouderende vochtbindende formule.
Een cosmeceutische peptide formule voor de biologisch jonge huid die vochtarm is en tekenen van vroegtijdige huidveroudering vertoont.

5. Skin Regimen Duo Cleanser
Revitaliseert, reinigt en geeft elasticiteit.
Een milde 2-1 cleanser met beschermende eigenschappen. De eerste stap in hoogwaardige, corrigerende en beschermende huidverzorging.

6. Skin Regimen Night Renewer
Hernieuwende nachtgel.
Een intensief peeling masker met functionele anti-aging en reinigende ingrediënten die de zuurstoftoevoer bevorderen en de celactiviteit verbeteren.

7. Skin Regimen Juvenate Eye Balm
3-in-1 anti-rimpelcrème.
Niet zomaar een anti-rimpel oogcrème, maar een 3-in-1 product dat dankzij een doeltreffende top-down strategie pigmentverlies, zwellingen en verslapte oogleden tegengaat.

8. Skin Regimen Juvenate Lip Balm
Hydrateert en verstevigt, ontstekingsremmend.
Een intensief voedende balm die dankzij de combinatie van hyalonzuur en chiazaadolie de gevoelige huid van de lippen vernieuwt, zorgt voor een langdurige hydratatie en heeft een anti-aging werking.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.