Ingrediënten (1 persoon)
-
100 g gepelde scampi
-
50 g spinazie
-
50 g bruine champignons
-
50 g courgette
-
2 eetlepels olijfolie
-
sap van ½ citroen
-
snufje cayennepeper
-
snufje peper en zout
Bereiding:
1. Bak de scampi kort in een grillpan, zonder vetstof op een hevig vuur. Kruid met peper, zout en cayennepeper.
2. Snij de champignons in plakjes en bak eveneens op een hoog vuur.
3. Schaaf de courgette overlangs met een dunschiller of mandoline. Smeer in met olijfolie en zout, en grill op een hoog vuur.
4. Leg de gewassen spinazie op een bord. Verdeel hierover de andere ingrediënten en breng verder op smaak met wat olijfolie, citroen en eventueel extra peper en zout.
Smakelijk!
Dit recept is ideaal voor mensen die de eerste periode (afslankingsperiode) van The Rain Diet volgen.