Rainpharma

Home / / Rainpharma

Natuurlijke en unieke producten met als doel de huid in balans brengen

RainPharma staat voor huidverzorging die 99,9% van natuurlijke oorsprong is. Het is een no-nonse product dat ontstaan is door onderzoek van apothekers, biochemici en huidspecialisten uit België. Alle producten worden niet enkel in België ontwikkeld, maar ook geproduceerd.

De basisfilosofie is dat de huid een volledig natuurlijk orgaan is dat zacht behandeld moet worden. 80% van de huidproblemen zijn net afkomstig van het gebruik van niet natuurlijke huidverzorging. Er worden ook geen valse beloftes gemaakt. Rechttoe. Rechtaan.

Resultaat

RainPharma ontwikkelde het huidverzorgingsprogramma van A tot F dat elk huidprobleem verbeterd na maximaal twee maanden exclusief gebruik.

De producten bevatten geen synthetische parfums, silicones, natriumhydroxide, sulfaten, PEG, polysorbaten, parabenen, phenoxyethanol, minerale oliën, carbomeren, gedenatureerde alcohol, DEA, kleurstoffen of dierlijke bestanddelen.

Tarieven

Een gelaatsbehandeling wordt steeds aanbevolen in een kuur van 4 tot 8 behandelingen elke één à twee weken. Vervolgens volstaat een onderhoudsbehandeling elke 4 weken.

RainPharma Basic Face Treatment
Een korte en efficiënte huidverzorging die de huid in balans brengt.

1 behandeling: €60
Abonnement (4x): €220
Abonnement (8x): €400

RainPharma Royal Face Treatment
Een uitgebreide ontspannende gelaatsverzorging die de huid in balans brengt. Met veel aandacht voor massage.

1 behandeling: €75
Abonnement (4x): €280
Abonnement (8x): €520

RainPharma VIP Face Treatment

1 behandeling: €100
Abonnement (4x): €400
Abonnement (8x): €760

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.