Make Up For Ever

Home / / Make Up For Ever

MAKE UP FOR EVER, 360° PROFESSIONËLE VISIE

Telkens wanneer pro’s en make-up fans een Make Up For Ever verkooppunt bezochten, ontdekten ze nieuwe producten gecreëerd door Dany Sanz. Met de tijd, verbeterde deze perfectionistische creatrice haar gamma en logistiek om zo de meest aangepaste producten te bieden aan haar make-up artiest vrienden.

Vandaag, met meer dan 1400 producten inclusief 125 oogschaduws, producten voor body painting en speciale effecten.

Meegaand op de golf van succes, maakt Make Up For Ever deel uit van de LVMH Group sinds 1999. Eindelijk toegankelijk voor het grote publiek, is de ontwikkeling van het merk alleen maar vergroot zowel in Frankrijk als in het buitenland.Het merk exporteert nu zijn kleuren, filosofie en opleidingen naar 45 landen wereldwijd.

Dag na dag keren niet alleen vrouwen maar ook mannen naar het merk, voor de rijkdom in keuze en de unieke formule van de producten en de texturen, met de zekerheid van de meest pure make-up producten te kopen die op de markt te vinden zijn. Vandaag telt de eenvoud: een professioneel make-up product is zonder twijfel zo efficiënt en praktisch als mogelijk is, zeker voor wie begint!

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.