Huidverbetering

Wij specialiseren ons in non-chirurgische gelaatscorrecties. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de meest exclusieve apparatuur.

De behandeldomeinen zijn: fijne lijntjes, rimpels, ruwe huid, extreem droge huid, grove poriën, littekens, acnéletsels, acné, ontstekingen, pigmentvlekken en couperose.

Endermolift

Endermologie voor het gelaat of decolleté

Indien we de klassieke Endermologiekop vervangen door een speciale Ergolift-kop kunnen we ook het gelaat of de decolleté behandelen. De gezichtsbehandeling met de Ergolift stimuleert de productie van collageen en vertraagt de afbraak van dit eiwit, waardoor de huid tot wel 23% steviger wordt. De huid wordt vlakker van binnenuit, zodat de rimpelbodem stijgt. Rimpels kunnen zo tot wel 21% verminderen! Ook de hoeveelheid elastine in de huid neemt toe: uw huid zal 46% meer elastine bevatten, waardoor de huid soepeler aanvoelt en beter beschermd is tegen expressierimpels. De huid wordt zelfs van binnenuit gevoed en gehydrateerd, omdat de Endermolift-behandeling ervoor zorgt dat de aanmaak van hyaluronzuur bijna verdubbelt. Endermolift is de enige techniek ter wereld waarvan voor het eerst wetenschappelijk werd aangetoond dat de natuurlijke synthese van hyaluronzuur met 80% stijgt.

Tarieven

De Endermologie Endermolift behandeling wordt in kuurvorm of betalend per sessie aangeboden. Gemiddeld zijn 12 behandelingen nodig, tweemaal per week. Nadien volstaat het om maandelijks één onderhoudsbehandeling te plannen.

1 behandeling: €60
Abonnement (10+1): €600

Duur van één behandeling: 45 minuten

Deze behandeling kan enkel in Body Centrum Leuven.

Crystal Clear

De favoriete behandeling voor een gladdere en jongere huid…

 

Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acnelittekens, striemen en veel meer.

Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een ‘work out’ voor het gelaat.

Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden, zeker op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens op het hele lichaam en bij cellulitis op de benen.

Tarieven

Een Crystal Clear microdermabrasie behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen, maar een éénmalige behandeling vlak voor een speciale gelegenheid zorgt voor een zuiver en gladde uitstraling. Indien men kiest om de behandeling in kuurvorm te plannen, worden er 10-tal behandelingen aanbevolen. Elke week dient er één behandeling te worden gepland.

1 behandeling: €85
Abonnement (5+1): €425

Duur van één behandeling: 45 minuten

Crystal Clear Oxygen

Blaas nieuw leven in een vermoeide huid. 

Het is klinisch bewezen dat de Crystal Clear zuurstofbehandeling nieuw leven blaast in een vermoeide, verouderde huid. Er zijn maar vijf behandelingen nodig om een jongere huid te bekomen. Een flashkuur die voor iedereen sterk aanbevolen is. Deze behandeling wordt ook toegepast in centra voor ex-brandwondenpatiënten om de huid sneller te laten genezen en regenereren. Meer dan een beauty-treatment dus.

Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

Tarieven

De Crystal Clear Oxygen (zuurstof)behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen, maar een éénmalige behandeling vlak voor een speciale gelegenheid geeft een zeer opvallend ‘flash-effect’. Indien men kiest om de behandeling in kuurvorm te plannen, worden de eerste twee weken 2 behandelingen per week aanbevolen, de derde week 1 behandeling.

1 behandeling: €110
Abonnement (5+1): €550

Duur van één behandeling: 30 minuten

ARKANA Medical Devices

Arkana, een echte huidvernieuwing

Arkana is een nieuw europees merk op basis van biotherapie met zuren. Aangewezen voor kuurbehandelingen voor een droge huid, verdikking van de huid, rimpels, pigmentvlekken, onzuiverheden en acné.

Maak een keuze uit een Peeling of MicroNeedling.

Gelaatspeeling

Het unieke exfoliërende serum combineert de effecten van alfa-, beta- en polyhydroxyzuren en hyaluronzuren. Deze zijn geschikt voor de exfoliërende behandeling van alle huidtypes. Dankzij de concentratie fenolzuren (amandelzuur en salicylzuur) wordt de huid gezuiverd en de afscheiding van talg en de bacteriële groei gereguleerd. Deze behandeling is heel effectief voor vette, onzuivere en acnehuiden.

Amandelzuur verheldert vlekken die voortkomen uit de problemen die acne met zich meebrengt en geeft een egalere huidskleur. Glycolzuren, melkzuren en citroenzuren stimuleren de celvernieuwing en zwengelen de productie van collageen, elastine en glycosaminoglycanenketens (GAG’s) aan.

MicroNeedling

Micronaald therapie ARKANA SKIN ROLLER is gebaseerd op het verwekken van een natuurlijk proces van regeneratie, dankzij het creëren van microscopische prikjes. Het stimuleert een versneld herstelweefsel proces, wat leidt tot huid verjonging, vermindering van littekens en huidstriemen, elimineert de huid verkleuring.

Tarieven

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen met telkens 2 weken ertussen. Thuisverzorging van Arkana is aan te raden voor ideaal herstel en betere resultaten.

1 behandeling: €85
Abonnement (5+1): €425

Duur van één behandeling: 60 minuten

Acné Treatment

Behandeling tegen actieve Acné (totaalbehandeling)

Acné ontstaat wanneer de haarfollikel verstopt raakt en overtollig sebum niet weg kan, onder andere door het laagje dode huidcellen. In deze ‘afgesloten zone’ stapelen bacteriën zich op, infecteert,  en acné ontstaat. De behandeltechniek doodt de bacteriën die de ontsteking veroorzaken. Eveneens wordt de sebumproductie vertraagd. Een dubbel effect. De behandeling helpt om actieve acné te voorkomen en versnelt de genezingstijd van bestaande acné. Er wordt een combinatie van bi-polaire radiofrequentie en lichtenergieën gebruikt.

Met deze acné behandeling is klinisch bewezen dat bestaande pustels verkleinen, dat er minder nieuwe acné-uitbarstingen plaatsvinden en dat de hersteltijd van huid vele malen korter wordt. De behandeling werkt dus zowel curatief als preventief. Bovendien verbetert de huidtextuur, zodat de huid opnieuw mooi kan worden.

Tarieven

De acné behandeling wordt in kuurvorm aangeboden. Er worden twee behandelingen per week voorzien. Het is optimaal minstens 11 à 12 opeenvolgende behandelingen te plannen.

1 behandeling: €85
Abonnement (10+1): €850

Duur van één behandeling: 30 minuten

Deze behandeling kan enkel in Body Centrum Leuven.

Skin Tightening

Een opmerkelijke huidverstrakking (totaalbehandeling)

Skin Tightening is een non-chirurgische ingreep voor het verstevigen en liften van de huid. Voornamelijk de wangen, mondplooien, oogleden, kin en hals.

Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van een infraroodbron (700 – 2000 nm) en bi-polaire radiofrequentie. Er worden grote hoeveelheden energie naar de diepe huidlagen en het collageen geleid om huidverslapping en de huidtextuur te verbeteren. Het lichaam gaat reageren door nieuw collageen aan te maken via de fibroblasten. De ingreep gaat tot een diepte van 5 mm, waardoor er eveneens een onmiddellijke contractie is van de bestaande collageenvezels. Deze onmiddellijke contractie zorgt ervoor dat de huid enkele minuten na de behandelingen al steviger en strakker aanvoelt. Collageen dient voor de stevigheid van onze huid. Enerzijds zorgt de behandeling dat nieuw collageen wordt aangemaakt (lange termijn effect) en anderzijds dat de bestaande vezels onmiddellijk opspannen (korte termijn effect). De huid zal door de behandeling niet enkel verstevigen, door het opspannende effect zullen fijne lijntjes ‘opgeblazen’ worden en verdwijnen, oppervlakkige rimpels zullen zachter worden en minder diep. De behandeling is volledig pijnloos. Er is geen herstelperiode nodig.

Tarieven

De Skin Tightening behandeling wordt in kuurvorm aangeboden. Er worden elke twee à drie weken één behandeling voorzien. Bij rimpelbestrijding of huidverslapping wordt een onderhoudsbehandeling elke 6 maanden aanbevolen, te wijten aan processen van natuurlijke veroudering.

1 behandeling: €150
Abonnement (5+1): €750

Duur van één behandeling: 45 minuten

Deze behandeling kan enkel in Body Centrum Leuven.

Skin Rejuvenation

Kleurverschillen op de huid corrigeren (plaatselijk)

Een veilige en comfortabele manier om de huid in zijn originele staat te herstellen. Het opklaren van de huid. Couperose, gesprongen haarvaatjes, huidoneffenheden door zonbeschadiging, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige huidskleur door bruine en rode vlekjes zijn makkelijk en snel gelijktijdig te behandelen.

De combinatie van bi-polaire radiofrequentie en een specifieke lichtenergie focussen op hetzij couperose, ouderdomsvlekken, roodheid, … Kortom: alle oneffenheden in kleur worden opgespoord en verminderen sessie na sessie tot een volledig heldere huid wordt bekomen.

Tarieven

De Skin Rejuvenation behandeling wordt niet in kuurvorm aangeboden, aangezien het aantal behandelingen sterk verschilt naargelang het gewenste resultaat en de aan te pakken kleurverschillen. Er wordt elke maand één behandeling voorzien, tot het gewenste resultaat is bereikt.

1 behandeling varieert van €50 tot maximaal €150, afhankelijk van de te behandelen zone.

Duur van één behandeling: 30-60 minuten

Deze behandeling kan enkel in Body Centrum Leuven.

Matrix

Opvullen van diepe rimpels en acnékraters (plaatselijk)

Indien er op de huid diepe rimpels of sterke acnéletsels (kraters) aanwezig zijn, kunnen deze plaatselijk met specifieke laserapparatuur (diodelaser) worden uitgevlakt.

Door een combinatie van een diep penetrerende diodelaser (915 nm), in combinatie met bi-polaire radiofrequentie en epidermale koeling, wordt de huid op een diepte van 2,5 mm als het ware in kleine stukjes ‘gesneden’. Het lichaam gaat reageren om deze micro-wondjes te genezen en gaat daardoor nieuw collageen aanmaken. Sommige stukjes worden in tact gelaten zodat het herstelproces inwendig sneller verloopt en men onmiddellijk zijn of haar normale activiteiten kan verderzetten. De Matrix behandeling heeft dezelfde effecten als een ablatieve laser, zonder de nevenwerkingen en zonder dat men enkele weken moet herstellen. Heel weinig apparatuur voor rimpelbestrijding en het uitvlakken van acnékraters krijgt een officiële FDA goedkeuring. Rimpels bestrijden is immers geen makkelijke materie, toch niet indien we echt verbetering wensen.

Tarieven

De Matrix behandeling wordt niet in kuurvorm aangeboden, aangezien het aantal behandelingen sterk verschilt naargelang de diepte van de rimpels of letsels. Er wordt elke maand één behandeling voorzien, tot het gewenste resultaat is bereikt. Bij rimpelbestrijding wordt een onderhoudsbehandeling elke 6 maanden aanbevolen, te wijten aan processen van natuurlijke veroudering.

1 behandeling: €100 per zone / €250 voor het hele gelaat

Duur van één behandeling: 30-60 minuten

Deze behandeling kan enkel in Body Centrum Leuven.

eMatrix

De meest opvallende huidverbetering (totaalbehandeling)

eMatrix is onze meest effectieve behandeling om de huid op het gelaat te verbeteren, zowel op het vlak van kleurverschillen, rimpels als acnéletsels of grove poriën. Het resultaat na slechts één behandeling is erg opmerkelijk.

Bij eMatrix maken gefractioneerde radiogolven minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creeërt een nieuwe huid van buitenuit. Een nieuwe en strakkere huid, met minder rimpels en fijne lijntjes, minder diepe littekens en acneletsels, minder grove poriën, minder kleurverschillen, minder couperose… Na een minimale herstelperiode van 1 tot 5 dagen ziet uw huid er niet alleen als nieuw uit, maar is ze het dus ook.

Tarieven

Het resultaat van de eMatrix behandeling is na slechts één behandeling al opmerkelijk, er kunnen meerdere behandelingen aangewezen zijn.
1 behandeling: €450
Abonnement (3x): €1200

 

Lichaam: vanaf €100

Duur van één behandeling: 30-45 minuten

Deze behandeling kan enkel in Body Centrum Leuven.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.