Figuurcorrectie – Anti-Cellulitis

Home / / / Figuurcorrectie – Anti-Cellulitis

We zijn reeds 25 jaar actief op het vlak van figuurcorrectie. Het is onze specialiteit. Wij bieden een zeer uitgebreid gamma aan mogelijkheden, maar beperken ons tot behandelingen die ons doorheen de jaren overtuigd hebben.

De behandeldomeinen zijn: cellulite, huidverslapping, lokale vetophopingen, lymfedrainage en postliposuctie.

Endermologie Alliance

Endermologie Alliance

Minder cellulite en vetophopingen, betere doorbloeding, mooiere contour

Door de bindweefselmassage die de machine geeft, wordt de huid los gerold, waardoor de doorbloeding in het gebied aanzienlijk verbetert, cellulite zichtbaar vermindert en ook kleine vetophopingen verdwijnen. LPG Endermologie Alliance verbetert ook het aanzien van littekens en het helpt de huid na een liposuctie weer sneller te genezen. Met een aangepaste kop kan ook de gezichtshuid worden behandeld voor een betere doorbloeding, een gezondere, minder verslapte huid.

Waarin verschilt de nieuwste Cellu M6 Alliance van de eerdere machine?

De nieuwste LPG Endermologie machine Cellu M6 Alliance geeft nu vanaf 3-4 behandelingen al zichtbaar resultaat, waar dat voorheen in 6-12 behandelingen gebeurde. Dit is een aanzienlijke versnelling dus. Bij de voorlopende techniek van LPG werkten we op cellulite en (huid)verstevigen of vetverbranding en verstevigen. Bij deze vernieuwde klep/rol-technologie, worden de 3 doelstellingen van cellulite en draineren, stimulatie vetverbranding en huidverstevigen in één behandeling gedaan! Nieuw is ook dat per klant het maatwerkprogramma wordt opgeslagen op een speciale tablet met bluetooth connectie.

Tarieven

De Endermologie Alliance behandeling wordt in kuurvorm of betalend per sessie aangeboden. Gemiddeld zijn 12 behandelingen nodig, tweemaal per week. Nadien volstaat het om maandelijks één onderhoudsbehandeling te plannen.

De Endermologie Alliance is een verzorging op maat van 1 tot 4 zones.
Vrouw: Arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op de dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten
Man: Armen, rug, borstspieren, taille, buik, dijen

1 behandeling: €60
Abonnement (10+1): €600

Duur van één behandeling: 35 minuten

Endermologie

Endermologie

De eerste echte cellulitis-behandeling

Lpg Endermologie Cellu M6 is de volledige benaming van de bekendste anticellulitis-behandeling ter wereld. De endermologie-techniek was de eerste echte cellulitis-behandeling die gelanceerd werd en is ook vandaag nog steeds de meest effectieve totaalbehandeling. Een betaalbare en de meest betrouwbare techniek. De Endermologie behandeltechniek werd in België voor het eerst toegepast bij Body Centrum.

Het resultaat van de Endermologie behandeling toont zich op 4 vlakken: afslanken, cellulite gladmaken, de huid verstevigen en het silhouet verfijnen. De techniek is sterk wetenschappelijke studies onderbouwd, is pijnloos en niet-invasief.

Tarieven

De Endermologie behandeling wordt in kuurvorm of betalend per sessie aangeboden. Gemiddeld zijn 12 tot 24 behandelingen nodig, tweemaal per week. Nadien volstaat het om maandelijks één onderhoudsbehandeling te plannen.

Bij de Endermologie kan je kiezen of we één zone, enkele zones of het gehele lichaam behandelen

1 behandeling: €60
Abonnement (10+1): €600

Duur van één behandeling: 30 minuten

VelaShape

VelaShape

Tegen hardnekkige cellulitis en huidverslapping (Plaatselijk)

VelaShape is vooral bekend in de USA. Daar is het één van de meest gebruikte toepassingen voor een non-chirurgische figuurverbetering. De laatste oplossing, alvorens een liposuctie te plannen. De VelaShape techniek wordt plaatselijk toegepast op de meest hardnekkige zones. VelaShape is een erg krachtige behandeling. De Velashape behandeltechniek werd in België voor het eerst toegepast bij Body Centrum.

De behandeling is geschikt voor iedereen. Alle probleemzones van het lichaam kunnen behandeld worden. De behandeling wordt zowel voor mannen als vrouwen toegepast, voornamelijk voor omtrekverlies en het verminderen van cellulitis en vetophopingen – bij mannen is dit vooral de buikzone. Voor zwaar obese personen is de behandeling echter niet aangewezen omdat de kans op een goed resultaat miniem is. Voor deze personen is het eerst aangewezen een dieet te volgen en een gezonde levensstijl na te streven.

Tarieven

De VelaShape behandeling wordt in kuurvorm of betalend per sessie aangeboden. Gemiddeld zijn 6 tot 12 behandelingen nodig, eenmaal per week. Nadien volstaat het om maandelijks tot driemaandelijks één onderhoudsbehandeling te plannen.

Behandeling één zone: €150
Abonnement één zone (5+1): €750

Duur van één behandeling één zone: 30 minuten

Behandeling twee zones: €200
Abonnement twee zones (5+1): €1000

Duur van één behandeling twee zones: 45 minuten

Behandeling drie zones: €250
Abonnement drie zones (5+1): €1250

Duur van één behandeling drie zones: 60 minuten

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Contouren verbeteren door kleine en grote vetrolletjes te bevriezen.

Het kan perfect met de cryolipolyse van Zimmer Medicals (via Coolsculpting methode). Geen operatieve ingreep, geen naalden, geen naverzorging, maar wel lokale vetvermindering (20-25%) na 1-3 behandelingen.

Dankzij Cryolipolyse bereiken de vetcellen binnen enkele minuten een temperatuur van -10°C. Ze kunnen zich niet aanpassen aan de lage temperaturen. Het resultaat is dat meer vetcellen afsterven.

De behandeling is mogelijk op onderstaande zones:

 • Vetophopingen aan buik
 • Love-handles
 • Dijen
 • Heupen
 • Armen
 • Mannenborsten
 • Cellulitis op de benen
 • Vetkussentjes boven de knie

Tarieven

Bij de Cryolipolyse behandeling zijn gemiddeld 1 tot 3 behandelingen nodig, met telkens 6 tot 8 weken tussen iedere behandeling. Maar ook na slechts één behandeling ziet u al zeer mooie resultaten.

Behandeling één zone: €300 (bv. buik)
Behandeling twee zones: €450 (bv. love handles links en rechts)

Duur van één behandeling: 75 minuten

Shockwave

ShockWave

Shockgolven met een effect op collageen.

Shockwave is een behandeling waarbij met behulp van shockgolven wordt gewerkt op de collageenstructuur, het bindweefsel en de bloedcirculatie. Het stimuleert de vorming van collageen terwijl de huid wint aan elasticiteit en stevigheid.

De Shockwave biedt volgende mogelijkheden.

 • Cellulite
 • Striemen
 • Na Cryolipolyse
 • Na behandeling met Radio Frequency
 • Na behandeling met Ultrasone
 • Na behandeling met laser
 • Algemene huidversteviging
 • Littekens
 • Ter ondersteuning van een lymfedrainage

Tarieven

De Shockwave is een ideale behandeling om te combineren met een Cryolipolyse.

Gemiddeld zijn 6 tot 12 behandelingen nodig, eenmaal per week. Nadien volstaat het om maandelijks tot driemaandelijks één onderhoudsbehandeling te plannen.

Behandeling : €80
Abonnement (5+1): €400

Duur van één behandeling: 15 minuten

Universal Contour Wrap

Universal Contour Wrap

De ideale ontgifting!

Gewikkeld als een mummie verlaten gifstoffen het lichaam met als extraatje dat u ook enkele centimeters verliest. Universal Contour Wrap is de meest effectieve zuiveringskuur en bevordert de algemene gezondheid en uitstraling van het lichaam. Ideaal ter ondersteuning van vermageringsdiëten of seizoenskuren.

Tarieven

De Universal Contour Wrap behandeling wordt in kuurvorm of betalend per sessie aangeboden. Een kuur bestaat uit drie behandelingen, eenmaal per week of per tien dagen. Nadien volstaat het om per seizoen één onderhoudsbehandeling te plannen.

Eén behandeling: €85
Een volledige kuur van 3 behandelingen: €225

Duur van één behandeling: 75-90 minuten

Meer info ?

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. U komt dan ook te weten welke van deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing voor uw probleem is.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.