CC Oxygen

Blaas nieuw leven in een vermoeide huid (totaalbehandeling)

Het is klinisch bewezen dat de Crystal Clear Zuurstofbehandeling nieuw leven blaast in een vermoeide, verouderde huid. Er zijn maar vijf behandelingen nodig om een jongere huid te bekomen. Een flashkuur die voor iedereen sterk aanbevolen is. Deze behandeling wordt ook toegepast in centra voor ex-brandwondenpatiënten om de huid sneller te laten genezen en regenereren. Meer dan een beauty-treatment dus.

Resultaat

Ten eerste: er wordt zuurstof in de lederhuid gebracht via het hogedruk-systeem. Hierdoor worden ook meer voedingsstoffen aan de kiemlaag geleverd, waar de celdeling plaatsvindt. Ook de fibroblasten, verantwoordelijk voor collageen en elastine-vorming, worden gestimuleerd.

Ten tweede: de actieve ingrediënten bouwen een volume op in het biomatrix, de substantie die de cellen samenhoudt. Dit maakt dat de huid strakker wordt en dat het vochtgehalte stijgt. De actieve ingrediënten van het serum reiken tot de diepere lagen van het epidermis, waar ze de gaten vullen tussen de cellen. Bovendien bouwen ze een reserve op in de epidermale lagen waardoor de huid actieve ingrediënten en zuurstof toegediend krijgt.

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. U komt dan ook te weten of deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing voor uw probleem is.

Tarieven

De Crystal Clear Oxygen (zuurstof)behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen, maar een éénmalige behandeling vlak voor een speciale gelegenheid geeft een zeer opvallend ‘flash-effect’. Indien men kiest om de behandeling in kuurvorm te plannen, worden de eerste twee weken 2 behandelingen per week aanbevolen, de derde week 1 behandeling.

1 behandeling (hele gelaat): €110
Abonnement (5+1): €550

Voor deze behandeling kan u niet terecht bij City Wellness Leuven.
Gelieve zich hiervoor te richten naar Instant Spa en Body Centrum Leuven.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.