Best Lipodrift

Home / / / / Best Lipodrift

snel & efficiënt centimeters verliezen

Lipodrift is een lokale vetverbrandende emulsie die speciaal ontwikkeld is voor topsporters en die nu beschikbaar is voor iedereen, ook voor u. De gepatenteerde technologie (Liquid Patch) en de krachtig gedoseerde samenstelling bezorgen Lipodrift zijn unieke werking en resultaten.

Verhoogde vetverbranding DAG & NACHT. Lipodrift stimuleert de lipolyse, de vetverbranding op celniveau. U kiest waar u die extra centimeters wilt kwijt spelen, door die lichaamsdelen in te smeren waar u het vet wilt zien wegsmelten. Pakt ook cellulite aan dankzij de actieve ingrediënten van Lipodrift zoals Delipidol®.

De 24/7 in de naam staat voor verhoogde vetverbranding de klok rond, zelfs als u slaapt. Een Lipodrift kuur duurt 30 tot 60 dagen en de crème dient dagelijks en consequent worden aangebracht op dezelfde te behandelen zones voor een optimaal resultaat. Lipodrift werkt het beste als onderdeel van een evenwichtig programma waarin beweging en gezonde voeding worden opgenomen.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.