Arkana

Arkana, een echte huidvernieuwing

Arkana is een nieuw europees merk op basis van biotherapie met zuren. Aangewezen voor kuurbehandelingen voor een droge huid, verdikking van de huid, rimpels, pigmentvlekken, onzuiverheden en acné.

Deze behandelingen mogen niet uitgevoerd worden van mei tot oktober.

Arkana gelaatspeeling

Het unieke exfoliërende serum combineert de effecten van alfa-, beta- en polyhydroxyzuren en hyaluronzuren. Deze zijn geschikt voor de exfoliërende behandeling van alle huidtypes. Dankzij de concentratie fenolzuren (amandelzuur en salicylzuur) wordt de huid gezuiverd en de afscheiding van talg en de bacteriële groei gereguleerd. Deze behandeling is heel effectief voor vette, onzuivere en acnehuiden.

Amandelzuur verheldert vlekken die voortkomen uit de problemen die acne met zich meebrengt en geeft een egalere huidskleur. Glycolzuren, melkzuren en citroenzuren stimuleren de celvernieuwing en zwengelen de productie van collageen, elastine en glycosaminoglycanenketens (GAG’s) aan.

Resultaat

Een jongere en stevigere huid.

De behandeling kan zowel als een enkele behandeling als in kuurvorm aangeraden worden. Een enkele behandeling geeft een coupe d’ éclat effect, verbetering van de huid- en poriestructuur en een diepe exfoliatie.
Om lange termijn resultaten te bekomen is een kuurvorm aangewezen

Tarieven

1 behandeling (hele gelaat): €80
Abonnement (5+1): €400

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen met telkens 2 weken ertussen. Thuisverzorging van Arkana is aan te raden voor ideaal herstel en betere resultaten.

Arkana microneedle therapy

Micronaald therapie ARKANA SKIN ROLLER is gebaseerd op het verwekken van een natuurlijk proces van regeneratie, dankzij het creëren van microscopische prikjes. Het stimuleert een versneld herstelweefsel proces, wat leidt tot huid verjonging, vermindering van littekens en huidstriemen, elimineert de huid verkleuring.

Resultaat

Duidelijke verjonging van de huid, afname van de diepte van de rimpels. Versteviging en verbetering van de huidstructuur.

Tarieven

1 behandeling (hele gelaat): €80
Abonnement (5+1): €400

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen met telkens 2 weken ertussen. Thuisverzorging van Arkana is aan te raden voor ideaal herstel en betere resultaten.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.