Arkana

Intensieve peeling met fruitzuur & hyaluronzuur

Het ideale middel om een zachte, gladde en rozige huid te krijgen? Exfoliëren, maw het verwijderen van dode huidcellen. Bij jonge mensen vernieuwt de huid zich probleemloos, maar wanneer je ouder wordt, verloopt die natuurlijke afschilfering minder efficiënt.

De Arkana Face Treatment is een intensieve peeling op basis van 12 aminozuren, hyaluronzuur en een complex van omega 3 en 6, zonder parabenen of synthetisch pigment.
Deze peeling is geschikt voor alle huidtypes en speciaal aanbevolen voor droge en rijpere huidtypes die rimpelvorming vertonen. Het synergetische effect van de exfoliatie en het hyaluronzuur zorgt voor een verruiming in het spectrum van de behandeling en heeft als resultaat een jongere en stevigere huid.

Resultaat

De peeling wordt uitgevoerd met een samenwerking tussen AHA, BHA, PHA en hyaluronzuur. Er wordt zowel van hoog als laag moleculair hyaluronzuur gewerkt. Er zijn 2 verschillende serums:
– één voor een dikke of vroegtijdig verouderde huid of voor het behandelen van rimpels
– één voor een gevoelige huid, hyperpigmentatie en behandeling van een vette, onzuivere huid met acné
Naargelang uw huidtype zal een gepast behandelprotocol indivueel aangepast worden.

De huidbarrière moet intact zijn om te kunnen werken. Deze behandelingen mogen niet uitgevoerd worden van mei tot oktober!
De verzorgingsproducten van Arkana raden we aan voor ideaal herstel thuis en betere resultaten.

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. U komt dan ook te weten of deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing voor uw probleem is.

Tarieven

De Arkana peeling kan zowel als een enkele behandeling als in kuurvorm aangeraden worden. Een enkele behandeling geeft een coupe d’éclat effect, met verbetering van de huid- en poriestructuur en een diepe exfoliatie.
Om lange termijn resultaten te bekomen is een kuurvorm aangewezen.

1 behandeling (hele gelaat): €85
Abonnement (5+1): €425

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.