4VOO – Only for Men

Home / / 4VOO – Only for Men

Een exclusief merk enkel voor mannen

4VOO is een gamma van gelaatsverzorgingen enkel en alleen voor mannen. Deze basisverzorgingen zijn ontwikkeld om de kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid te verbeteren. Een 4VOO-gelaatsbehandeling draagt bij tot een verzorgd voorkomen en bijgevolg tot succes en zelfvertrouwen. Ervaring leert ons dat mannen die eens 4VOO gebruiken hier erg trouw aan blijven. Dat is volgens ons een goed teken.

Resultaat

Het 4VOO gamma bestaat uit slechts enkele, maar zeer exclusieve, producten. Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoeft u geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. Met andere woorden: minimale inspanningen, maximale resultaten.

Bericht van 4VOO

“4VOO distinct man en Manceuticals worden uitsluitend verdeeld via geselecteerde kanalen die hiervoor de nodige kennis hebben verworven. Daarom komt u best de eerste keer langs voor vrijblijvend advies. Tevens is het mogelijk om direct de producten uit te proberen aan de “skin try and advise bar”.

Heeft u toch een erg drukke job en geen tijd?

Laat het ons dan weten via ons “Contactformulier” en stuur ons, buiten uw emailadres ook uw naam, adresgegevens en telefoonnummer. Wij bezorgen u dan een gebruikersnaam en paswoord waarmee u toegang krijgt in onze webshop tot de 4VOO producten en deze net zoals onze andere producten kan aankopen.

Tarieven

Een gelaatsbehandeling wordt steeds aanbevolen in een kuur van 4 tot 8 behandelingen elke één à twee weken.
Vervolgens volstaat een onderhoudsbehandeling elke 4 weken.

4VOO Business Treatment
Een korte en efficiënte huidverzorging die de huid in balans brengt.

1 behandeling: €45
Abonnement (10+1): €450

4VOO Wellness Treatment
Een uitgebreide ontspannende gelaatsverzorging die de huid in balans brengt. Met veel aandacht voor massage.

1 behandeling: €75
Abonnement (10+1): €750

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.