Een nieuwe wind door Body Centrum

Home / Blog / Een nieuwe wind door Body Centrum

Een nieuwe wind door Body Centrum

GROOT NIEUWS!

Er waait een nieuwe wind bij Body Centrum want Piet Bastin heeft de fakkel overgedragen aan Kokoro. Het is bij deze gezegd en out in the open!

Kokoro?!

Je kent ons misschien al uit het filmpje van RainPharma over de zonnecrème. Wij, Vincent en ik, Sofie, komen uit Kortenberg waar we 5 jaar geleden onze zaak gestart zijn. RainPharma verbindt ons met Body Centrum, evenals de ambitie om elke klant zijn volle potentieel te laten beleven door de belemmeringen op alle vlak aan te pakken. Bij Kokoro spreken we over “je terug te laten springen naar je dromen.”

Hoe dit is gebeurd is een lang verhaal en een kort. Een complex en een boeiend. Alleszins, een verhaal dat we zes maanden geleden helemaal niet zagen aankomen. Soms loopt het anders en boeiender dan verwacht.

Out of the blue

Zo ineens ging het natuurlijk niet achter de schermen, eerlijk is eerlijk. Al is een termijn van 2 à 3 maanden voor zulke overnames blijkbaar kort. Maar geduld is niet mijn sterkste kant, open communicatie wel, dus dit waren drie heel moeilijke maanden met andere woorden. Zwijgen tegen onze collega’s, tegen de toekomstige collega’s, tegen de RainPharma collega’s en nog geen vragen mogen stellen om stilaan op een actieplan te broeden. Geen plannen kunnen maken, geen beslissingen nemen. Vreselijk!

En toen onze jongste dochter van 7 vroeg wat het probleem net was, legde ik het zo uit: “Schatje, het is alsof je een nieuwe Barbie gaat kopen, maar je mag er nog niet meespelen en aan niemand zeggen.” En ineens kreeg ik van haar alle begrip 😉

Open en bloot

Maar de zwijgplicht is voorbij! Driewerf hoera. Piet, die van opleiding kinesist is, stichtte 30 jaar geleden als een ware ondernemer Body Centrum zoals jullie weten. Dit groeide uit tot een gevestigde waarde in heel Leuven en omstreken. Hij droeg dus de fakkel over, een zeer grote stap ook voor hem.

Een hele eer

Wij zeggen dat Kokoro onze derde dochter is. Haar afgeven, overlaten, noem het hoe je wilt, zou voor ons ook een zeer emotionele stap zijn. En ik zou haar echt niet zo maar aan iedereen toevertrouwen. Dit om te zeggen dat we zwaar op de rooster gelegd zijn over onze intenties met de zaak en het personeel toen we onze bereidheid tot adoptie op tafel legden.

De glimlach zegt alles

En met deze zin is direct ook de kracht van elk bedrijf omschreven: de gezichten achter de gevel, achter het logo. En dat dit goed zat, dat wisten wij en dat hebben jullie ook ongetwijfeld gevoeld, zeker in de spannende voorbije maanden.

De dames die al jarenlang bij Body Centrum de klanten naar een betere versie van zichzelf begeleiden, weten wat ze doen. En als kers op de taart is er natuurlijk Anneleen die een echte sleutelfiguur was voor Body Centrum en dat ook in onze versie zal blijven. Wij, Vincent en ik, maar ook ons team uit Kortenberg, staan echt te trappelen om onze krachten te bundelen en elkaar te versterken op alle mogelijke manieren om het voor jou, bij Body Centrum of wie weet of uitstap in Kortenberg, nog meer naar je zin te maken. #houdjevastaandetakkenvandebomen

Hoe? Wat?

Daar werken we nu aan, één ding is zeker: we gaan jullie allemaal nog veel beter en breder kunnen helpen op verschillende locaties. Kortenberg blijft en het gekende personeel in Leuven blijft je te woord staan, geen zorgen.

Wie is Kokoro? 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.