Gelaatsverzorging Aarschot

Home / Gelaatsverzorging Aarschot
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

Bent u op zoek naar een specialist in gelaatsverzorging in Aarschot en omgeving? Dan bent u bij ons Body Centrum te Leuven aan het juiste adres. In onze Skin Care Shop is gelaatsverzorging te koop van diverse professionele merken, zoals Dermalogica, 4Voo en RainPharma. Wij vertellen u graag meer over de gelaatsverzorging nabij Aarschot, zodat u de behandeling kunt kiezen die het beste bij u past.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

Behandel jouw huid met gelaatsverzorging nabij Aarschot

Gezichtsbehandelingen met Dermalogica producten zijn zeer geliefd. Dit komt doordat iedere huidconditie en iedere huidaandoening met Dermalogica doeltreffend kan worden behandeld. Iedere Dermalogica behandeling wordt op uw behoeften vastgesteld op het moment dat u er bent en bestaat uit een kuur van 5 tot 10 behandelingen.

Gelaatsverzorging van diverse merken

Het merk 4VOO een gelaatsverzorgingsmerk dat enkel en alleen voor mannen is bedoeld. Deze verzorging verbetert de kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid. De huidbalans wordt verbeterd, waardoor huidproblemen uit blijven. Huidverzorgingsproducten van RainPharma zijn van 99,9% van natuurlijke oorsprong. De filosofie van RainPharma is dat de huid een natuurlijk orgaan is dat natuurlijke verzorging nodig heeft.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over een gelaatsverzorging in de buurt van Aarschot of elders in Vlaams-Brabant en omgeving? Vraag dan een van onze vriendelijke medewerkers. U bereikt ons op 016 22 07 95.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.