Face Mapping

Home / Face Mapping
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

Face Mapping is een professionele huidanalyse die de Dermalogica skin care therapist van Body Centrum voor u uitvoert. Deze analyse duurt 10 minuten en brengt uw huid uitvoerig in kaart. Dit doet de professionele huidexpert door iedere zone van uw gezicht nauwkeurig te bekijken en te analyseren. Op deze manier leert u uw huid écht kennen en weet u welke verzorging uw huid nodig heeft.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

Laat gratis een Face Mapping uitvoeren door een huidexpert

De huidexperts van Dermalogica willen huidverbetering voor iedereen mogelijk maken. Daarom wordt er bij Body Centrum regelmatig een Face Mapping dag georganiseerd. Op zo’n dag kunt u gratis een Face Mapping uitvoeren door een professionele huidexpert van Dermalogica. Zo’n Face Mapping geeft u inzicht in de verzorging die uw huid nodig heeft.

Persoonlijk product- en behandeladvies voor het gebruik van Face Mapping

Op basis van de analyse, heeft de huidexpert van Body Centrum u persoonlijk advies omtrent de beste verzorgingsproducten voor uw huid en gezicht. Deze producten kunt u kopen in onze webshop. Hier vind u bijvoorbeeld een groot assortiment innovatieve verzorgingsproducten van Dermalogica. Deze zijn vrij van parfum, kleurstoffen en minerale oliën. Dit zorgt voor een gezonde en mooie huid.

Blijf op de hoogte

Wilt u bij een Face Mapping aanwezig zijn? Houd dan de blog op onze website in de gaten. De plaatsen zijn beperkt, dus u doet er goed aan om snel te reserveren. Dit kunt u doen door ons te bellen via telefoonnummer 016 22 07 95. Wij zien u graag in ons Body Centrum!

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.