EMatrix behandeling

Home / EMatrix behandeling
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

Onze eMatrix behandeling is de meest effectieve behandeling wanneer u streeft naar huidverbetering. Kortgeleden was deze behandeling alleen in Amerika mogelijk, maar sinds een aantal jaar is deze hype naar Nederland overgewaaid. Het is niet voor niets dat mensen zo enthousiast zijn over de eMatrix behandeling. De eMatrix technologie kan namelijk worden ingezet op vrijwel alles dat de huid minder mooi maakt.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

Redenen om een eMatrix behandeling te ondergaan

Met de jaren krijgt de huid veel te voorduren en kan de huid slapper worden. Er kunnen rimpels en pigmentvlekken in de huid ontstaan. Na zwangerschap of gewichtstoename kan er tevens striae en littekenweefsel ontstaan. Gelukkig kan uw huid terug strak worden. Met de eMatrix technologie wordt uw huid weer nieuw en jong. De succesvolle eMatrix behandeling zorgt voor effectieve huidvernieuwing en kan voor u dus de ideale oplossing zijn.

De werking van een eMatrix behandeling

De meeste huidbehandelingen zijn gebaseerd op licht- of lasertechnologie. Onze eMatrix behandeling werkt met gefractioneerde bipolaire radiofrequentie. Dit maakt deze behandeling geschikt voor ieder huidtype. Het eMatrix apparaat maakt minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag. Hiermee wordt de onderste huidlaag aangesproken en doelgericht beschadigd. Dit gebeurt op basis van gefractioneerde radiogolven.

Het creëren van een nieuwe huid

Door de Sublative Rejuvenation technologie wordt er een natuurlijk huidvernieuwingsproces op gang gebracht. Tijdens het korte herstelproces wordt ervan binnenuit een nieuwe huid gecreëerd. Deze nieuwe huid zal strakker en egaler zijn. Vaak ziet u na één behandeling in ons Body Centrum Leuven al resultaat. Soms zijn meerdere behandelingen aangewezen. Naast behandelingen hebben we ook diverse producten voor het verbeteren van de huid. Wij informeren u graag over de mogelijkheden op 016 22 07 95.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.