Dermalogica Brussel

Home / Dermalogica Brussel
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

Wij zijn trots verkoper van de producten van Dermalogica in Leuven, nabij Brussel. De professionele huidexperts zijn zeer te spreken over deze huidverzorging. Dermalogica streeft naar een mooie en gezonde huid voor iedereen. Om huidverbetering voor iedereen mogelijk te maken, ontwikkelt dit huidverzorgingsmerk constant nieuwe, effectieve formules.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

De ingrediënten van de Dermalogica producten nabij Brussel

De ingrediënten van Dermalogica huidverzorging zijn dan ook uitstekend. Zo zijn de producten vrij van kleurstoffen, parfums en minerale oliën. Om deze redenen vindt u bij Body Centrum nabij Brussel Dermalogica huidverzorgingsproducten die perfect passen bij uw huid.

Kies uit het uitgebreide productengamma

De meeste mensen kennen dit bijzondere merk van de gezichtsverzorging. U kunt hierbij denken aan dag- en nachtcrèmes, maar ook aan reinigers, maskers en serums. Ook mannen kunnen bij in onze webshop goed terecht voor gelaatsverzorging. Dermalogica is tevens expert op het gebied van lichaamsverzorging en dagelijkse haarverzorging. Zo kunt u met deze producten de huid reinigen en verzorgen, maar ook zeker beschermen met de ruime keuze aan zonbescherming. Op basis van een grondige huidanalyse via Face Mapping weet u bovendien het beste welke de beste producten zijn voor uw huid.

Bestel uw producten vandaag nog

Koop uw Dermalogica producten nu bij onze Skin Care Shop in Body Centrum in de buurt van Brussel of bekijk onze shop online. Weet u niet welke producten bij uw huid passen? Dat is geen probleem. Bel naar 016 22 07 95 voor advies van de huidexperts van Body Centrum Leuven.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.