Cellulitisbehandeling

Home / Cellulitisbehandeling
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

Bij Body Centrum in Leuven kunt u terecht voor een cellulitisbehandeling die echt doeltreffend is. Bij cellulitis, ook wel gekend als sinaasappelhuid, voelt de huid bobbelig aan. Dit is het resultaat van een verminderde bloedcirculatie en bijhorende verminderde vetafvoer. Hierdoor stapelen afvalstoffen zich op en verhardt het bindweefsel. Cellulitis komt vooral voor op de bovenbenen en billen en leidt dus tot een minder mooie huid. Heeft u ook last van cellulitis? Maak er dan snel komaf mee dankzij onze gespecialiseerde behandelingen.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

Cellulitisbehandeling die de kern van het probleem snel aanpakt

De cellulitisbehandeling van onze experts richt zich op de kern van het probleem: het verharde bindweefsel. Een zeer doeltreffende behandeling tegen sinaasappelhuid bestaat dan ook uit een bindweefsel- of lipomassage. Via deze cellulitisbehandeling verbeteren we opnieuw de doorbloeding in de getroffen huid. Zo verdwijnen vetophopingen en voelt uw huid weer glad aan, zonder bobbels. Omdat deze behandeling tegen cellulitis tevens vetverbranding stimuleert, profiteert u ook van een slanker figuur en een stevigere huid.

Ontdek onze verschillende behandelingen

Body Centrum biedt verschillende behandelingen tegen cellulitis aan. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een kuur met de LPG Endermologie machine Cellu M6 Alliance. Met deze machine geniet u al na drie behandelingen een zichtbare vermindering van uw cellulitis. U kunt ook kiezen voor de innovatieve VelaShape-behandeling. Deze plaatselijke behandeling is uitermate geschikt voor hardnekkige cellulitis.

Maak meteen een afspraak voor een behandeling

Blijf niet bij de pakken zitten en maak komaf met uw sinaasappelhuid. Vraag meteen een afspraak bij Body Centrum in Leuven voor een van onze doeltreffende cellulitisbehandelingen. Bel hiervoor naar 016 22 07 95. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons schoonheidssalon.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.