Acne laserbehandeling

Home / Acne laserbehandeling
MOOIE RESULTATEN DOOR SLIMME COMBINATIES
Body Centrum staat voor kwaliteit en een totaalaanpak.
LAAT U INSPIREREN ... SMAKELIJK!
Iedere maand een leuk en origineel recept

Persoonlijke behandeling

Vele mogelijkheden

Maak gemakkelijk een afspraak

Een acne laserbehandeling is een zeer effectieve manier om littekens te behandelen. Deze behandeling wordt dan ook veel door mensen gekozen die hun acne-littekens storend vinden. Littekens komen vaak voor als gevolg van acne. Deze littekens zijn het resultaat van ontstekingen in de diepere huidlaag.

Klik hier voor de shop

Nieuwsgierig naar onze producten?

Herstel de schade van uw huid met een acne laserbehandeling

Ontstekingen beschadigen het bindweefsel. Hierdoor kan er reliëf in uw huid zichtbaar worden. Het is heel normaal dat u niet gelukkig bent met de littekens die u hieraan heeft overgehouden. De littekens kunnen u bijvoorbeeld een onzeker gevoel bezorgen over uw uiterlijk. Gelukkig is de schade aan het bindweefsel van de huid goed te herstellen met onze acne laserbehandeling. Met deze methode worden de littekens op een zeer gecontroleerde manier behandeld. U zult niet veel pijn ervaren en de kans op complicaties is klein.

Wat is het resultaat na een behandeling?

Met elke behandeling vindt er een herstructurering van de huid plaats, waardoor de littekens minder zichtbaar worden. De huid bouwt collagene vezels op en maakt hiermee nieuw weefsel aan. Na de behandeling is het resultaat goed zichtbaar. Zo zal uw huid een gladder aanzien hebben en voelt uw huid soepeler aan. Deze resultaten zullen bovendien blijvend zijn. U zult dan ook lang plezier hebben van uw behandeling.

Persoonlijk advies voor een acnebehandeling

De behandelingen en producten van Body Centrum Leuven helpt u om uw wensen te verwezenlijken. Daarom adviseren wij u graag persoonlijk over wat wij voor u kunnen betekenen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een acne laserbehandeling in ons salon. Dan stellen wij samen een persoonlijk behandelplan voor u op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 016 22 07 95.

Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.