Skin Tightening

Home / / / Skin Tightening

Een opmerkelijke huidverstrakking (totaalbehandeling)

Skin Tightening is een non-chirurgische ingreep voor het verstevigen en liften van de huid. Voornamelijk de wangen, mondplooien, oogleden, kin en hals.

Resultaat

Er wordt gebruik gemaakt van een combinatie van een infraroodbron (700 – 2000 nm) en bi-polaire radiofrequentie. Er worden grote hoeveelheden energie naar de diepe huidlagen en het collageen geleid om huidverslapping en de huidtextuur te verbeteren. Het lichaam gaat reageren door nieuw collageen aan te maken via de fibroblasten. De ingreep gaat tot een diepte van 5 mm, waardoor er eveneens een onmiddellijke contractie is van de bestaande collageenvezels. Deze onmiddellijke contractie zorgt ervoor dat de huid enkele minuten na de behandelingen al steviger en strakker aanvoelt. Collageen dient voor de stevigheid van onze huid. Enerzijds zorgt de behandeling dat nieuw collageen wordt aangemaakt (lange termijn effect) en anderzijds dat de bestaande vezels onmiddellijk opspannen (korte termijn effect). De huid zal door de behandeling niet enkel verstevigen, door het opspannende effect zullen fijne lijntjes ‘opgeblazen’ worden en verdwijnen, oppervlakkige rimpels zullen zachter worden en minder diep. De behandeling is volledig pijnloos. Er is geen herstelperiode nodig.

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. U komt dan ook te weten of deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing voor uw probleem is.

Tarieven

De Skin Tightening behandeling wordt in kuurvorm aangeboden. Er worden elke twee à drie weken één behandeling voorzien. Bij rimpelbestrijding of huidverslapping wordt een onderhoudsbehandeling elke 6 maanden aanbevolen, te wijten aan processen van natuurlijke veroudering.

Eén behandeling (hele gelaat): €150
Abonnement (5+1): €750

Voor deze behandeling kan u niet terecht bij City Wellness Leuven.
Gelieve zich hiervoor te richten naar Instant Spa en Body Centrum Leuven.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

2526