Skin Rejuvenation

Home / / / Skin Rejuvenation

Kleurverschillen op de huid corrigeren (plaatselijk)

Een veilige en comfortabele manier om de huid in zijn originele staat te herstellen. Het opklaren van de huid. Couperose, gesprongen haarvaatjes, huidoneffenheden door zonbeschadiging, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige huidskleur door bruine en rode vlekjes zijn makkelijk en snel gelijktijdig te behandelen.

Resultaat

De combinatie van bi-polaire radiofrequentie en een specifieke lichtenergie focussen op hetzij couperose, ouderdomsvlekken, roodheid, … Kortom: alle oneffenheden in kleur worden opgespoord en verminderen sessie na sessie tot een volledig heldere huid wordt bekomen.

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. U komt dan ook te weten of deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing voor uw probleem is.

Tarieven

De Skin Rejuvenation behandeling wordt niet in kuurvorm aangeboden, aangezien het aantal behandelingen sterk verschilt naargelang het gewenste resultaat en de aan te pakken kleurverschillen. Er wordt elke maand één behandeling voorzien, tot het gewenste resultaat is bereikt.

1 behandeling varieert van €50 tot maximaal €150, afhankelijk van de te behandelen zone.

Voor deze behandeling kan u niet terecht bij City Wellness Leuven.
Gelieve zich hiervoor te richten naar Instant Spa en Body Centrum Leuven.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

2122