Matrix

Opvullen van diepe rimpels en acnékraters (plaatselijk)

Indien er op de huid diepe rimpels of sterke acnéletsels (kraters) aanwezig zijn, kunnen deze plaatselijk met specifieke laserapparatuur (diodelaser) worden uitgevlakt.

Resultaat

Door een combinatie van een diep penetrerende diodelaser (915 nm), in combinatie met bi-polaire radiofrequentie en epidermale koeling, wordt de huid op een diepte van 2,5 mm als het ware in kleine stukjes ‘gesneden’. Het lichaam gaat reageren om deze micro-wondjes te genezen en gaat daardoor nieuw collageen aanmaken. Sommige stukjes worden in tact gelaten zodat het herstelproces inwendig sneller verloopt en men onmiddellijk zijn of haar normale activiteiten kan verderzetten. De Matrix behandeling heeft dezelfde effecten als een ablatieve laser, zonder de nevenwerkingen en zonder dat men enkele weken moet herstellen. Heel weinig apparatuur voor rimpelbestrijding en het uitvlakken van acnékraters krijgt een officiële FDA goedkeuring. Rimpels bestrijden is immers geen makkelijke materie, toch niet indien we echt verbetering wensen.

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. U komt dan ook te weten of deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing voor uw probleem is.

Tarieven

De Matrix behandeling wordt niet in kuurvorm aangeboden, aangezien het aantal behandelingen sterk verschilt naargelang de diepte van de rimpels of letsels. Er wordt elke maand één behandeling voorzien, tot het gewenste resultaat is bereikt. Bij rimpelbestrijding wordt een onderhoudsbehandeling elke 6 maanden aanbevolen, te wijten aan processen van natuurlijke veroudering.

1 behandeling: €100 per zone / €250 voor het hele gelaat

Voor deze behandeling kan u enkel bij Body Centrum Leuven terecht.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

2025