Huidverbetering

Wij specialiseren ons in non-chirurgische gelaatscorrecties. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de meest exclusieve apparatuur.

De behandeldomeinen zijn: fijne lijntjes, rimpels, ruwe huid, extreem droge huid, grove poriën, littekens, acnéletsels, acné, ontstekingen, pigmentvlekken en couperose.

Endermolift

Endermologie voor het gelaat of decolleté

Indien we de klassieke Endermologiekop vervangen door een speciale Ergolift-kop kunnen we ook het gelaat of de decolleté behandelen. De gezichtsbehandeling met de Ergolift stimuleert de productie van collageen en vertraagt de afbraak van dit eiwit, waardoor de huid tot wel 23% steviger wordt. De huid wordt vlakker van binnenuit, zodat de rimpelbodem stijgt. Rimpels kunnen zo tot wel 21% verminderen! Ook de hoeveelheid elastine in de huid neemt toe: uw huid zal 46% meer elastine bevatten, waardoor de huid soepeler aanvoelt en beter beschermd is tegen expressierimpels. De huid wordt zelfs van binnenuit gevoed en gehydrateerd, omdat de Endermolift-behandeling ervoor zorgt dat de aanmaak van hyaluronzuur bijna verdubbelt. Endermolift is de enige techniek ter wereld waarvan voor het eerst wetenschappelijk werd aangetoond dat de natuurlijke synthese van hyaluronzuur met 80% stijgt.

ergolift klein

Tarieven

De Endermologie Endermolift behandeling wordt in kuurvorm of betalend per sessie aangeboden. Gemiddeld zijn 12 behandelingen nodig, tweemaal per week. Nadien volstaat het om maandelijks één onderhoudsbehandeling te plannen.

1 behandeling: €60
Abonnement (10+1): €600

Duur van één behandeling: 45 minuten

Deze behandeling kan enkel in Body Centrum Leuven.

Crystal Clear

De favoriete behandeling voor een gladdere en jongere huid…

 

Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acnelittekens, striemen en veel meer.

Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een ‘work out’ voor het gelaat.

Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden, zeker op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens op het hele lichaam en bij cellulitis op de benen.

cc1

Tarieven

Een Crystal Clear microdermabrasie behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen, maar een éénmalige behandeling vlak voor een speciale gelegenheid zorgt voor een zuiver en gladde uitstraling. Indien men kiest om de behandeling in kuurvorm te plannen, worden er 10-tal behandelingen aanbevolen. Elke week dient er één behandeling te worden gepland.

1 behandeling: €85
Abonnement (5+1): €425

Duur van één behandeling: 45 minuten

Crystal Clear Oxygen

Blaas nieuw leven in een vermoeide huid. 

Het is klinisch bewezen dat de Crystal Clear zuurstofbehandeling nieuw leven blaast in een vermoeide, verouderde huid. Er zijn maar vijf behandelingen nodig om een jongere huid te bekomen. Een flashkuur die voor iedereen sterk aanbevolen is. Deze behandeling wordt ook toegepast in centra voor ex-brandwondenpatiënten om de huid sneller te laten genezen en regenereren. Meer dan een beauty-treatment dus.

Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

ccox

Tarieven

De Crystal Clear Oxygen (zuurstof)behandeling wordt in kuurvorm aanbevolen, maar een éénmalige behandeling vlak voor een speciale gelegenheid geeft een zeer opvallend ‘flash-effect’. Indien men kiest om de behandeling in kuurvorm te plannen, worden de eerste twee weken 2 behandelingen per week aanbevolen, de derde week 1 behandeling.

1 behandeling: €110
Abonnement (5+1): €550

Duur van één behandeling: 30 minuten

eMatrix

tekst

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

001