eMatrix

Meest opvallende huidverbetering (totaalaanpak)

eMatrix is onze meest effectieve behandeling om de huid op het gelaat te verbeteren, zowel op het vlak van kleurverschillen, rimpels als acnéletsels of grove poriën. Het resultaat na slechts één behandeling is erg opmerkelijk.

Resultaat

Bij eMatrix maken gefractioneerde radiogolven minuscule gaatjes in de bovenste huidlaag, terwijl de schade die bewust en doelgericht wordt aangericht in de onderste huidlaag juist zo groot mogelijk is. Het herstelproces van binnenuit creeërt een nieuwe huid van buitenuit. Een nieuwe en strakkere huid, met minder rimpels en fijne lijntjes, minder diepe littekens en acneletsels, minder grove poriën, minder kleurverschillen, minder couperose… Na een minimale herstelperiode van 1 tot 5 dagen ziet uw huid er niet alleen als nieuw uit, maar is ze het dus ook.

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. U komt dan ook te weten of deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing voor uw probleem is.

Tarieven

Het resultaat van de eMatrix behandeling is na slechts één behandeling al opmerkelijk, er kunnen meerdere behandelingen aangewezen zijn.

1 behandeling (volledig gelaat): €450

Abonnement (3x): €1200

Lichaam: vanaf €100

Voor deze behandeling kan u niet terecht bij Instant Spa en City Wellness Leuven. Gelieve zich hiervoor te richten naar Body Centrum Leuven.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

Thumbnail for 15721