Black Friday

Op vrijdag 24 November is het Leuven By Night: een gezellige nocturne om de eindejaarsperiode feestelijk in te zetten. Body Centrum Leuven zal doorlopend van 09.00 tot 22.00 geopend zijn.

Bovendien is het die dag ook Black Friday. De dag na het Amerikaanse Thanksgiving-feest is in de States een shoppingdag met uitzonderlijke kortingen. Ook wij springen mee op deze trein. Maar voorlopig houden we je nog even in spanning. We kunnen je al wel verklappen dat we 3 geweldige workshops organiseren.

Workshop 1: Van 10.00 tot 13.00

Workshop 2: Van 14.00 tot 17.00 – VOLZET

Workshop 3: Van 18.30 tot 21.30 – VOLZET

 

Wil je samen met je vriendinnen, mama en dochter genieten van een glaasje bubbels en tegelijk jezelf trakteren op een heerlijke reiniging van je huid, een stralende make-up en ontdekken welke kleuren het best bij je passen? Schrijf je dan zeker in voor één van onze workshops op 24 november!

Leer tijdens de 3-uur durende workshop alles over een goede huidverzorging en hoe je met behulp van voedingssupplementen er stralend kunt uitzien en je goed kunt voelen. Vervolgens ontdek je of je een koel- of warm kleurtype bent door een quickscan kleuranalyse en welke kleuren van kleding, make-up en nagellak het mooiste bij je huidtype passen. Tot slot leer je stap-voor-stap hoe je een dag/ feest make-up bij jezelf aanbrengt. Ideaal om jezelf al voor te bereiden tegen de feestdagen!

We werken met kleine groepjes zodat je optimaal advies op maat ontvangt. Je gaat stralend met de ideale make-up naar huis en ontvangt ook nog een leuke goodiebag!

Er zijn verder nog vele acties dus moest het niet lukken om de workshop te volgen kan je ook zonder afspraak langskomen die dag om te shoppen met kortingen.

Hoe verloopt de workshop ?

• Korte introductie

We besteden aandacht aan ieders persoonlijke wensen voor deze workshop? Wat zijn de werkpunten? Deze werkpunten worden gedurende de hele workshop meegenomen.

• Focus op reiniging en verzorging – Behandel je huid met zachtheid.

Tijdens deze sessie wordt de huid gereinigd en krijg je persoonlijk advies over welke producten voor jouw huid het beste zijn.

Je huid is je grootste orgaan en verdient een zachte behandeling. Ban chemische rotzooi en agressieve ingrediënten uit de badkamer en kies voor plantaardige huidverzorging. Je beloning? Een zijdezachte huid met een stralende gloed.

• Quickscan kleur- en stijladvies

Je krijgt een kort woordje uitleg over de verschillende seizoenstypes. Hierna wordt jouw type bepaald en krijg je tips welke make-up voor jouw type het mooiste is. Na een korte gelaatsanalyse krijg je nog tips naargelang je gelaats- en oogvorm. Naargelang huidtint worden er enkele kleuren nagellak geadviseerd.

• Make-up workshop

Tijdens dit gedeelte van de workshop nemen we uitgebreid de tijd om jullie een make-up look aan te leren aangepast aan jouw gelaats- en oogvorm. Verder krijg je veel leuke tips en tricks.

• Korte samenvatting

We sluiten af met een korte samenvatting. Natuurlijk krijg je ook hier nog uitgebreid de kans om vragen te stellen.

Praktisch


• Iedere workhop duurt 3 uur. Inschrijven voor één van de drie workshops kan bij info@bodycentrum.be
• Je inschrijving is pas voltooid na betaling van 35€ op BE10 0015 1278 3304 met vermelding van naam en vermelding tijdstip workshop
• Je ontvangt een fijne goodiebag

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

fcwellness1