Acne Treatment

Home / / / Acne Treatment

Behandeling tegen actieve acné (totaalbehandeling)

Een wetenschappelijk gedocumenteerde behandeling die de bacteriën vernietigt die aan de oorsprong van het probleem liggen.

Resultaat

Acné ontstaat wanneer de haarfollikel verstopt raakt en overtollig sebum niet weg kan, onder andere door het laagje dode huidcellen. In deze ‘afgesloten zone’ stapelen bacteriën zich op, infecteert,  en acné ontstaat. De behandeltechniek doodt de bacteriën die de ontsteking veroorzaken. Eveneens wordt de sebumproductie vertraagd. Een dubbel effect. De behandeling helpt om actieve acné te voorkomen en versnelt de genezingstijd van bestaande acné. Er wordt een combinatie van bi-polaire radiofrequentie en lichtenergieën gebruikt.

Met deze acné behandeling is klinisch bewezen dat bestaande pustels verkleinen, dat er minder nieuwe acné-uitbarstingen plaatsvinden en dat de hersteltijd van huid vele malen korter wordt. De behandeling werkt dus zowel curatief als preventief. Bovendien verbetert de huidtextuur, zodat de huid opnieuw mooi kan worden.

Meer informatie?

Maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak voor een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we uw vragen beantwoorden en bepalen we de haalbare resultaten. U komt dan ook te weten of deze behandeltechniek de meest aangewezen oplossing voor uw probleem is.

Tarieven

De acné behandeling wordt in kuurvorm aangeboden. Er worden twee behandelingen per week voorzien. Het is optimaal minstens 11 à 12 opeenvolgende behandelingen te plannen, wekelijks.

1 behandeling (hele gelaat): €85 euro
Abonnement (10+1): €850

Voor deze behandeling kan u niet terecht bij City Wellness Leuven.
Gelieve zich hiervoor te richten naar Body Centrum Leuven.

Related Projects
Contacteer ons

U kan ons steeds telefonisch bereiken tijdens de openingsuren op het nummer 016 22 07 95 of via dit contactformulier. Graag tot ziens.

2227